Mooie vliegendeuren zijn geld waard

Ik weet wat ik wil

Iedereen kent het wel: steeds weer die vervelende vliegen in huis. Ik maak mij er nu al druk om en het is pas maart. De zomer moet dus nog komen. Mijn kinderen laten natuurlijk weer de deuren open, zelf loop je er tientallen keren per dag doorheen en de insecten glippen dan net door de deur. Ik ben daarom mijzelf alvast gaan oriƫnteren en ik ben eruit: ik wil een vliegengordijn hulzen kopen. Ik ben helemaal klaar met die onwelkome zomergasten. De vliegengordijn wordt mijn beste vriend!

Dubbele missie

Als je op internet zoekt dan vind je een boel sites die goedkoop vliegengordijnen aanbieden. Maar ik ben op een missie. Ik wil het ultieme vliegengordijn hebben voor niet al te veel geld. Sterker nog, een vliegengordijn hulzen. Liefst een goedkoop vliegengordijn. Uiteindelijk moet het mij helpen in mijn andere missie: het verbannen van insecten in mijn huis. Ik heb bij veel bekende merken vliegengordijnen en hordeuren gezien maar ik lees wisselende reviews over. Wel ben ik er zeker van dat ik een hulzen vliegengordijn wil.

Mijn huis schreeuwt om een gekleurd vliegengordijn

Het vliegengordijn hulzen is sowieso al een populair vliegengordijn bij veel mensen. Dit komt omdat je zelf symbolen en kleuren uit kunt kiezen. Je kunt het daarom matchen met je interieur. En dat vind ik zo leuk om te doen. Het geeft een heel ander aanzicht aan mijn huis. Het is dus niet alleen insectenwerend, maar je kunt het ook als decoratie gebruik. Mijn huis kan ook wel wat extra kleur gebruiken. Een perfect middel, toch?

Ik ga daarom voor de mooie zonnebloem. Met zijn groene, gele en bruine kleuren op een witte achtergrond past dit extra mooi bij mijn interieur. Een ander voordeel van deze hulzen vliegengordijnen zijn de PVC strengen. Dankzij dit materiaal hangen de slierten weer snel mooi recht zodat de vliegen geen kans maken. Ik kan niet wachten tot ik het neer kan hangen. Dan is het tenslotte ook weer heerlijk weer!